Scheidegger Opleidingen Deeltijdopleidingen

Scheidegger Opleidingen
Scheidegger Opleidingen
Marathon 7
1213 PD Hilversum

info@scheidegger.nl
035 - 7 121 992
www.scheidegger.nl/opleidingen/hbo.html
Omschrijving
Jouw HBO-opleiding vind je bij Scheidegger: Kom naar de digitale Open Avond.

Let op! Voordeliger of zelfs kosteloos studeren? Maak nu gebruik van €1000,- STAP subsidie. Lees hier meer: www.scheidegger.nl/stap


Werk jij al een aantal jaren op MBO-niveau, maar heb je het gevoel dat je meer te bieden hebt? Of ben jij op zoek naar je droombaan, maar heb je daarvoor een HBO-diploma nodig? Er kunnen heel veel redenen zijn om een HBO-opleiding te gaan volgen. Maar vanaf nu heb je geen reden meer om géén HBO-opleiding te volgen

>>Wil jij aan de slag in het welzijnswerk en mensen helpen om beter te functioneren in de maatschappij? Maar weet je nog niet welke opleiding het beste bij jou past? Kom dan naar de Open Avond. Schrijf je nu in via de volgende link: www.scheidegger.nl/open-avond.html <<.

Hogeschool Scheidegger
De afgelopen jaren hebben we gezien dat de vraag naar onze korte HBO-programma's steeds groter werd. Ook hoorden we steeds vaker vanuit studenten dat zij na hun MBO- opleiding graag verder wilden studeren richting HBO. Daarom zijn we gestart met Hogeschool Scheidegger: studeren op HBO-niveau, op de vertrouwde Scheidegger-manier: klassikaal, betaalbaar en met goede ondersteuning.

De 6 Gouden garanties van Scheidegger
Heb je een diploma nodig voor je werk? Of wil je met een diploma laten zien op welk niveau je zit? Dan ben je bij Scheidegger aan het juiste adres. Met ruim 70 jaar ervaring en meer dan een miljoen uitgereikte diploma’s zijn wij dé diplomaspecialist van Nederland. We combineren klassikale lessen met de allerbeste ondersteuning en doen er alles aan om jouw slagingskans zo groot mogelijk te maken. Daarom geven wij jou 6 gouden garanties. En daar mag je ons aan houden. Graag zelfs! Want wij willen niets liever dan dat jij slaagt. Voor je examen én in de rest van je carrière.

1. Kleineklassengarantie
2. Goededocentengarantie
3. Persoonlijkebegeleidingsgarantie
4. Klaar-voor-het-vak-garantie
5. Examengarantie
6. Diplomawaardegarantie