Ad Officemanagement deeltijd

Deeltijdopleiding Ad Officemanagement

Als je op zoek bent naar een boeiende en praktijkgerichte studie die je voorbereidt op een carrière in het bedrijfsleven, lees dan verder. We vertellen je hier alles over de associate degree Officemanagement, van het programma tot de toelatingseisen en toekomstperspectieven. Deze opleiding is bijzonder geschikt voor enthousiaste individuen die van nature goed georganiseerd zijn en graag een centrale rol spelen in een bedrijfsomgeving. Als jij iemand bent die fluitend overzicht houdt over meerdere taken, communicatief sterk is en gedijt in een dynamische omgeving, dan is deze studie wellicht jouw ideale match. De associate degree Officemanager biedt je de mogelijkheid om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en jezelf verder te ontwikkelen tot een waardevolle professional.

Programma AD Officemanagement

De associate degree Officemanagement is een tweejarige opleiding die je alle essentiële vaardigheden en kennis biedt die je nodig hebt om een sleutelrol te vervullen in het moderne kantoorlandschap. Deze studie is ontworpen om je een breed scala aan vaardigheden aan te leren, variërend van organisatie en communicatie tot projectmanagement en digitale vaardigheden. Je zult in staat zijn om effectieve werkprocessen te coördineren, te communiceren met collega's op verschillende niveaus en probleemoplossende strategieën toe te passen die cruciaal zijn in elke zakelijke omgeving. Het eerste jaar gebruik je om je vaardigheden op het gebied van de Engelse taal en zakelijk schrijven verder aan te scherpen. Verder besteed je veel aandacht aan je managementsupport skills. Ook ga je aan de slag met je persoonlijke presentatie en communicatie. Je bent immers het visitekaartje van jouw bedrijf. In jaar twee verdiep je je kennis over managementsupport en alles wat daarbij komt kijken. Je leert projectmatig werken, projecten opzetten en werken volgens de meest recente methoden (denk aan agile en scrum). Omdat je ook reizen zult moeten gaan boeken voor je management, leer je boekingen maken, vergunningen regelen, marketing en logistiek. Ook maak je een verdiepingsslag met je Engels. Je sluit de associate degree af met een individuele fase waarin je een eindopdracht schrijft.

De toelatingseisen Ad-opleiding

Wil je worden toegelaten tot de associate degree Officemanagement, dan moet je over een havo-, vwo- of mbo-diploma (niveau 4) beschikken. Voldoe je niet aan deze eis, maar ben je wel 21 jaar of ouder? Dan maak je kans om alsnog aangenomen te worden met behulp van de 21+ regeling. Kom je in aanmerking voor deze regeling, dan dien je een toelatingstoets te maken en een gesprek te voeren met een opleidingsadviseur.

Je toekomst na de associate degree Officemanagement

Na het behalen van je associate degree Officemanagement staan er talloze deuren voor je open. Je kunt kiezen voor een verscheidenheid aan functies, waaronder office manager, projectcoördinator, teamleider of administratief specialist. Bovendien biedt deze studie je een stevige basis om door te groeien naar meer senior functies binnen uiteenlopende organisaties. De vaardigheden die je tijdens deze studie opdoet, zoals leiderschap, probleemoplossing en effectieve communicatie, zijn waardevol in vrijwel elke branche.