Ad Technische Bedrijfskunde deeltijd

Deeltijdopleiding Ad Technische Bedrijfskunde

Ben jij op zoek naar een weg om jezelf te onderscheiden in de competitieve wereld van bedrijfsinnovatie? De associate degree Technische Bedrijfskunde is jouw kans om een sterke positie op de arbeidsmarkt te veroveren. In een wereld waar bedrijven snakken naar experts die hen met innovatieve producten, diensten en processen naar nieuwe hoogten tillen, kun jij jezelf onmisbaar maken. Je wilt de wereld van techniek, ICT en business (beter) leren begrijpen en erin uitblinken. En dat is precies waar deze opleiding om draait. Stel je voor dat je leert om bedrijfsprocessen te analyseren, slimme oplossingen te ontwerpen, operationele systemen te realiseren en nieuwe technologieën te onderzoeken. Je wordt niet alleen een bron van advies voor management en directie over haalbaarheid, je past je nieuwe kennis ook direct toe in je huidige baan. Want laten we eerlijk zijn, de wereld verandert razendsnel en jij bent degene die vooroploopt.

Waarom kiezen voor de associate degree Technische Bedrijfskunde?

  • Je vergroot je waarde op de arbeidsmarkt - werkgevers zijn dol op de combinatie van technische kennis en bedrijfsinzicht.
  • De opleiding is ontwikkeld in samenwerking met het bedrijfsleven, wat betekent dat je wordt klaargestoomd met relevante en actuele vaardigheden.
  • Na twee jaar kun je zonder studievertraging naadloos overstappen naar de deeltijd bacheloropleiding Technische Bedrijfskunde.

Wat leer je tijdens de opleiding Technische Bedrijfskunde?

De associate degree Technische Bedrijfskunde bestaat uit vier modules. Het eerste jaar legt een stevige basis, terwijl het tweede jaar je dieper meeneemt in de materie. Je krijgt vakken voorgeschoteld die je alles leren over het creëren van meerwaarde door slimme innovaties. Maar het wordt nog spannender - je gaat ook aan de slag met innovatieprojecten op je eigen werkplek. Na deze twee jaar pronk je met een felbegeerd associate degree-diploma. De inhoud van de opleiding is gestoeld op drie pijlers: kennis, identiteit en professionaliteit. Onder de pijler kennis vallen diverse vakken, van logistiek tot personeelsmanagement en talen. Je krijgt inzicht in alle bedrijfsprocessen en leert hoe ze elkaar beïnvloeden. Gedurende de hele opleiding staan jouw groei en identiteit centraal. 'Professionaliteit' draait om het ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden. Daarbij kun je kiezen uit een breed scala aan workshops en werk je aan praktijkopdrachten die direct aansluiten bij je werkplek.

Wat zijn de toelatingseisen?

Sta je te popelen om deel te nemen? Als je een mbo-diploma (niveau 4) hebt, ben je al op de juiste weg. Ook met een vwo- of havodiploma kom je in aanmerking. Bovendien moet je werken op minstens mbo-niveau, bij voorkeur binnen een technische omgeving. Maak je geen zorgen als je nog geen geschikte werkplek hebt, de aanbieders helpen je graag op weg met het vinden hiervan.

Je toekomst na de associate degree Technische Bedrijfskunde

Aan het einde van de rit ben je klaar om de bedrijfswereld te veroveren als een veelzijdige bedrijfskundige met een technische flair. Met je getuigschrift op zak kun je naadloos doorstromen naar het derde jaar van de hbo-deeltijd bacheloropleiding Technische Bedrijfskunde. Van bedrijfsoptimalisatie tot ondernemerschap, de keuze is aan jou. Na slechts twee jaar kun je zelfs je bachelor behalen. Na het behalen van je diploma kun je een breed scala aan functies aanpakken, waaronder:

  • Projectleider
  • Teamleider
  • Werkvoorbereider
  • Planner