Ad E-commerce deeltijd

Deeltijdopleiding Ad E-commerce

De associate degree E-commerce is een tweejarige opleiding die zich richt op iedereen die droomt van een eigen webshop of een baan als e-commerce professional of online marketing specialist in een (internationaal) bedrijf. De opleiding is zo ingericht dat je als student alle mogelijkheden krijgt om je voor te bereiden op een baan in een veeleisende en uitdagende industrie. Je werkt aan real-life projecten en leert hoe je de nieuwste technologieën en methoden kunt gebruiken om problemen op te lossen en nieuwe kansen te creëren. Gedurende twee jaar leer je alles over webshops en het beheer daarvan. Je weet hoe je een webshop ontwerpt, bijhoudt en optimaliseert. Marketingcampagnes? Daar draai jij je hand niet meer voor om! Omdat de e-commerce wereld razendsnel verandert en de online wereld geen moment stilstaat, houd jij je continu bezig met het onderzoeken van het gedrag van jouw doelgroep en het (bij-)sturen daarvan. Met de associate degree E-Commerce ontwikkel je niet alleen je technische skills, maar ook je communicatie- en teamworkvaardigheden. Je werkt nauw samen met andere studenten aan uitdagende projecten en leert hoe je effectief kunt samenwerken in een snel veranderende omgeving. Ben je klaar met je studie, dan kennen onderwerpen als webdesign, online marketing en consumentengedrag geen geheimen meer voor jou!

De deeltijdopleiding associate degree E-commerce

Je begint het eerste jaar meteen goed, want je start gelijk met het opzetten van een webshop voor jouw eigen bedrijf of een andere onderneming. Natuurlijk volg je vakken die je daarbij kunnen helpen. Denk aan webdesign, e-commerce, customer fit en (onmisbaar!) Engels. In het tweede gedeelte van het eerste jaar ga je aan de slag voor een bestaande webshop. Je analyseert, evalueert en optimaliseert deze en maakt daarbij gebruik van de kennis die je opdoet bij vakken als digital marketing, campagne management en data-analyse. Ook ga je aan de slag met een keuzemodule bij je eigen of een andere opleiding. Je start het tweede jaar met uiteenlopende vakken waaronder customer experience, webshop management, e-logistics, business skills en persoonlijk leiderschap. Hierna heb je jezelf voldoende kennis eigen gemaakt om met je afstudeerstage aan de slag te gaan. Natuurlijk word je hierbij niet alleen begeleid door professionals uit het werkveld, maar ook door docenten en coaches van de opleiding. Mogelijke afstudeerrichtingen zijn digital marketing, webshop management, E-logistics, E-data of E-ICT.

Wat zijn de toelatingseisen AD E-commerce?

De toelatingseisen voor de associate degree e-Commerce zijn als volgt: je kunt er terecht met een havo- of vwo-diploma met alle profielen. Ook is iedereen die in het bezit is van een mbo-4 diploma van harte welkom.

Je toekomst na de associate degree E-commerce

Ben je in het bezit van je diploma Business Studies Logistiek, dan kun je aan de slag in diverse logistieke functies als planner, transportplanner of supply chain medewerker. Ook kun je doorgroeien naar functies als logistiek manager of supply chain manager. Je bent een geliefde kandidaat, want na jouw studie weet je als geen ander hoe je logistieke processen inregelt en continu verbetert.