Ad Finance and Control deeltijd en duaal

Deeltijdopleiding Ad Finance and Control

Wil jij een flinke stap voorwaarts zetten en dé spil van het bedrijf worden? Wil jij de collega zijn bij wie iedereen aanklopt vanwege je vergaande kennis en je nuttige adviezen? Dan is de associate degree Finance & Control jou op het lijf geschreven. Je spijkert je financiële kennis grondig bij en je wordt een kei in boekhouden en financiële analyses. Je lessen worden gegeven door vakexperts. Omdat de aansluiting met het werkveld van groot belang is, werk je alleen en in groepen aan opdrachten die aansluiten bij de behoefte vanuit de markt. De intensieve samenwerking met het bedrijfsleven levert je niet alleen een goed beeld op van de praktijk, het geeft ook je netwerk een enorme boost.

De inhoud van de opleiding Finance & Control

In het eerste jaar van de opleiding staat het opbouwen van je basiskennis centraal. Dit wordt gerealiseerd door het volgen van verschillende modules, waaronder Finance basis, Marketing basis, Wiskunde en Excel en Nieuwe business modellen. In het tweede jaar van de opleiding ga je op zoek naar verdieping en breid je je kennis verder uit door middel van modules zoals Persoonlijk leiderschap, Standpunt bepalen, Engels, en Kansen en mogelijkheden. Of je deze modules online of offline wilt volgen, is aan jou. Je werkt namelijk individueel op tijden en plaatsen die voor jou het beste uitkomen. Daarnaast neem je deel aan workshops, waarin je van elkaar kunt leren en elkaar kunt versterken.

Wat zijn de toelatingseisen Ad Finance & Control?

Heb je interesse in de associate degree Finance & Control, dan is het handig te weten wat de toelatingseisen zijn. Met een havo-diploma kun je met alle profielen terecht. Let op: bij het profiel Natuur & Gezondheid heb je economie, M&O of bedrijfseconomie nodig. Bij Cultuur & Maatschappij heb je nodig: economie of Management & Organisatie (M&O) of bedrijfseconomie en daarnaast wiskunde A of B. Ben je in het bezit van een vwo-diploma, dan kun je met alle profielen terecht, net als met een mbo-niveau-4 diploma. Verder krijg je het advies om naast je studie minimaal 24 uur per week werkzaam te zijn in een relevante functie.

Je toekomst na de associate degree Finance & Control

Met een diploma op zak van de associate degree Finance & Control beschik je over een uitgebreide financiële kennis en ben je breed inzetbaar binnen je bedrijf. Je bent een flexibele professional die gemakkelijk schakelt met andere afdelingen. Wil je verder studeren? Stroom dan door naar de bachelor Finance & Control.