Ad Hotel Management deeltijd en duaal

Deeltijdopleiding Ad Hotel Management

Werk je in de hospitality-branche en ben je opzoek naar meer uitdaging in je werk of wil je graag de zaak overnemen? Dan past de Associate degree opleiding Hotel Management perfect bij jouw dromen. Deze flexibele en internationale opleiding wordt afgestemd op jouw ervaring en behoefte. Zo kun je deze opleiding perfect combineren met je werk- en privésituatie.

Word professional in de hospitality-branche

De Hotel Management opleiding bestaat uit twee delen en leidt jou op tot zelfstandig medewerker en later tot supervisor. Je verdiept je in de basis van de hospitality-branche en leert hoe een supervisor te werk gaat. Door te leren op basis van praktijksituaties word je een échte professional.

Praktische zaken van de deeltijdopleiding AD Hotel Management

Om te starten met deze Associate Degree deeltijdopleiding Hotel Management heb je een havo-, vwo- of mbo-diploma nodig. Wanneer je niet aan deze toelatingseisen voldoet, kun je bijvoorbeeld een toelatingstoets maken. Om met succes deze opleiding Hotel Management te volgen ben je bij voorkeur al werkzaam in de hospitality-branche. Verder is het belangrijk om op je werkplek een persoonlijke coach met hbo werk- en denkniveau te hebben. Samen met je coach bespreek je wekelijks de voortgang van je studie. Wanneer je nog geen baan in de horeca of vergelijkbare branche hebt, word je gekoppeld aan een student en zijn/haar bedrijf die deze opleiding in duale vorm volgt. De opleiding start met een intake-assessment, vervolgens bekijk je met je studiecoach wat jouw niveau is. Samen met je medestudenten en studiecoach werk je vanuit een elektronische leeromgeving en heb je eens in de twee weken een lesdag. De overige tijd ben je aan het werk of besteed je aan zelfstudie.

Werken na de deeltijdopleiding AD Hotel Management

Heb jij er altijd al van gedroomd om te werken op supervisorniveau in een hotel, restaurant of recreatiepark? Met dit diploma op zak kun je je droom waarmaken. Liever aan de slag in een zorginstelling of luchtvaartmaatschappij? Na het volgen van deze opleiding is dat ook mogelijk.

Volg de associate-degree opleiding in deeltijd of duaal

Het is mogelijk om de AD opleiding Hotel Management in verschillende vormen te volgen.

Duaal:

Je bent minimaal 24 uur per week aan het werk in een bedrijf in de hospitality-branche en kunt je kennis vanuit je studie toepassen in werksituaties.

Deeltijd:

Je bent al aan het werk of wil graag je vakkennis uitbreiden. Naast je privésituatie en flexibele baan heb je een paar uur per week tijd voor bijscholing. Verder ben je bereid om één keer per twee weken een lesdag te volgen en contact te hebben met je studiecoach.