Ad Payroll Services deeltijd en duaal

Deeltijdopleiding Ad Payroll Services

Heb jij een passie voor cijfers en financiën? Heb je een oog voor detail en een drive om complexe processen te doorgronden? Dan biedt de deeltijd associate degree Payroll Services het opstapje naar een boeiende carrière in de salarisadministratie. In slechts twee jaar tijd verwerf je een diepgaand begrip van loonheffingen, sociale zekerheid, arbeidsrecht, pensioenen en fiscale aangelegenheden. Kortom, alles wat je nodig hebt om een zelfverzekerde en competente salarisadministrateur te worden. Het vakgebied van payrolling ontwikkelt zich razendsnel. Er is steeds meer behoefte aan hbo-geschoolde medewerkers. Met deze opleiding doe je voldoende kennis en ervaring op. Na deze associate degree voer je geheel zelfstandig een salarisadministratie. Ook ben je capabel een advies uit te brengen over de inrichting van de processen rondom de salarisadministratie. Bereid je voor om te leren, te groeien en jezelf te ontwikkelen onder begeleiding van ervaren professionals die jouw succes als prioriteit hebben.

De inhoud van de ad-opleiding

Deze deeltijd associate degree Payroll Services is specifiek ontworpen om je op te leiden tot een bekwame professional in het steeds groeiende vakgebied van salarisadministratie. Gedurende deze tweejarige reis verken je de kernvakken van de volledige hbo bachelor Management Payroll Services. Deze modulaire opzet biedt jou de flexibiliteit om je studie af te stemmen op je drukke schema en privéleven, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van je opleiding. De docenten en trainers, die actief zijn in de praktijk, fungeren als jouw persoonlijke klankbord. Ze staan klaar om praktijksituaties met je te bespreken en samen met jou oplossingen te verkennen. Tijdens je opleiding bereiden ze je uitgebreid voor op de examens, zodat je met vertrouwen de benodigde papieren kunt behalen. Ook kun je gebruik maken van extra examentrainingen.

Wat zijn de toelatingseisen Ad Payroll Services?

Benieuwd naar hoe je kunt instromen in het programma? Als je een havo-, vwo- of mbo-4-diploma hebt, ben je van harte welkom om deel te nemen. Heb je deze diploma's niet, maar ben je minstens 21 jaar oud? Dan is er nog steeds een weg voor je via de 21+ regeling. Dit programma biedt iedereen, met of zonder passende vooropleiding, de kans om zich te ontwikkelen in de uitdagende wereld van de salarisadministratie. De praktijk is voor deze opleiding essentieel, omdat je daar veel leert. In de meestal gevallen kun je deze studie combineren vanuit je baan. Ook al heb je geen (passende) baan, dan kun je toch deelnemen. In dat geval pas je de praktijkopdrachten toe op actuele en algemene praktijksituaties. Je loopt twee maanden stage om specifieke beroepscompetenties te ontwikkelen. Dat kan aan het eind van de studie, waarbij je dit combineert met het afstuderen. Als je eerder stage wilt lopen, is dat ook mogelijk. Heb je dan al wel een baan die past bij het werkveld? Dan is een stage niet meer nodig.

Je toekomst na de associate degree Payroll Services

Na het behalen van je deeltijd associate degree Payroll Services gaan er verschillende deuren voor je open. Je kunt direct aan de slag als (hoofd) salarisadministrateur of coördinator payrollservices. Als je je carrière verder wilt uitbouwen, is het interessant om de hbo bachelor Management Payroll Services te overwegen. Deze aansluitende opleiding biedt een dieper inzicht en geavanceerde vaardigheden, waardoor je een expert kunt worden in het vakgebied. Vraag je jezelf af hoe het staat met de werkgelegenheid in dit vakgebied, maak je dan geen zorgen. De vraag naar gekwalificeerde payrollprofessionals groeit gestaag. Met je associate degree Payroll Services in de hand, sta je in de voorhoede van deze groeiende behoefte. Of je ervoor kiest om in een bedrijf te werken of als zelfstandige consultant; jouw kennis en vaardigheden zullen altijd in trek zijn.