HBO Management Payroll Services deeltijd en duaal

Deeltijdopleiding Management Payroll Services

Er zijn miljoenen werknemers in Nederland. En iedereen wenst zijn salaris op tijd en correct te ontvangen. Hier komt een hoop nauwkeurigheid bij kijken en hier zijn professionals voor nodig. Professionals die goed met het management en andere stakeholders kunnen praten. En natuurlijk alles weten over vraagstukken op het gebied van arbeid en loon. Na de opleiding Management Payroll Services ben jij die professional.

Doelgroep deeltijdopleiding

De opleiding is geschikt voor mensen die al werkzaam zijn in de salarisadministratie. Er wordt minimaal 2 jaar werkervaring gevraagd. Wanneer je nu niet in de salarisadministratie werkzaam bent, ben je ook toelaatbaar. Je krijgt dan praktijkopdrachten. Heb je al wel een baan in het werkveld, dan ben je in het voordeel.

Locaties Management Payroll Services?

Management Payroll Services kun je op dit moment alleen bij Hogeschool Markus Verbeek Preahep vinden. De opleiding duurt 4 jaar, maar men doet er daar gemiddeld 5 jaar over.

De opleiding Management Payroll Services

De opleiding Management Payroll Services leert je complexe vraagstukken oplossen in de wereld van de salarisadministratie. Hier horen vakken bij als: belastingrecht, loonheffingen, bedrijfsadministratie, communicatie, ondernemingsrecht, bedrijfseconomie en managementaccounting. Je sluit de opleiding af met een eindscriptie.

Wat zijn de toelatingseisen van Management Payroll Services?

Je kunt starten met de opleiding Management Payroll Services als je in bezit bent van een havo, vwo of mbo (niveau 4) diploma. Wanneer je hier niet over beschikt, maar wel 21 jaar of ouder bent, dan kom je in aanmerking voor een 21+ toets. Na het behalen van het examen kun je toch deelnemen.

Voltijd studeren?

De opleiding MPS kun je helaas niet in voltijd volgen. Op HBOstart staat meer informatie over de opleiding hbo Management Payroll Services.

HBO Management Payroll Services HBO Management Payroll Services
Collegegeld 2023-2024 Tussen € 1.377,- en € 2.314,-
Opleidingsvorm deeltijd en duaal
Opleidingsduur (bachelor) 4 jaar
Isat-code 34132
Studielast 240, 1 etcs punt staat voor ca. 28 uur studeren
Diploma Bachelor of Science
Internationale naam Management Payroll Services

Beschik jij niet over een havo-, vwo- of mbo-diploma (niveau 4)? Maar ben je wel 21 jaar of ouder, dan biedt de 21+ toelatingstoets mogelijk uitkomst. Deze toets is bedoeld om na te gaan of je over voldoende kennis beschikt om deze deeltijdopleiding te kunnen volgen.

Kies je voor de duale MPS opleiding? Dan kun je misschien studiefinanciering ontvangen. Bekijk of jij in aanmerking komt.