Ad Ondernemen deeltijd en duaal

Deeltijdopleiding Ad Ondernemen

Denk je erover om je carrière een boost te geven en je ondernemersdromen waar te maken? Dan zou de associate degree Ondernemen wel eens de perfecte studie voor jou kunnen zijn. Deze unieke opleiding is speciaal ontworpen voor mensen zoals jij, die gepassioneerd zijn over ondernemen en klaar zijn om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Wat je zoal leert? De markt verkennen, ondernemersplannen schrijven, je financiën beheren en marketingplannen schrijven. De associate degree Ondernemen is geschikt voor een breed scala aan studenten. Of je nu bij een retailorganisatie werkzaam bent of misschien zelfs al een eigen bedrijf hebt gestart, deze opleiding helpt je je doelen te bereiken. De associate degree Ondernemen is ideaal voor mensen die een passie hebben voor ondernemen en hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden. Het flexibele studieprogramma stelt je in staat om te blijven werken terwijl je studeert, wat handig kan zijn als je al in de bedrijfswereld actief bent. Daarnaast zorgt de focus op praktische ervaring ervoor dat je direct waardevolle inzichten en vaardigheden opdoet die je kunt toepassen in je huidige baan of bij het opstarten van je eigen bedrijf.

De inhoud van de studie Ondernemen

De associate degree Ondernemen is een tweejarig programma dat je voorbereidt op een succesvolle carrière in het bedrijfsleven. Tijdens deze studie verken je een breed scala aan onderwerpen, variërend van marketing en financiën tot management en innovatie. Ook leer je hoe je effectieve zakelijke beslissingen neemt en hoe je een bedrijfsstrategie ontwikkelt en implementeert. Wat deze opleiding zo boeiend maakt, is de praktische benadering van leren. Je doet niet alleen theoretische kennis op, maar krijgt ook de kans om je vaardigheden direct in de praktijk te brengen. Dit betekent dat je echte bedrijfsprojecten zult uitvoeren en samenwerkt met professionals uit het werkveld. Dit geeft je een waardevolle voorsprong wanneer je de arbeidsmarkt betreedt of besluit je eigen bedrijf te starten.

Wat zijn de toelatingseisen AD Ondernemen?

Wil je je voor deze associate degree inschrijven, dan moet je een van de volgende opleidingen succesvol hebben afgerond: havo, vwo of mbo (niveau 4). Er worden geen speciale eisen gesteld aan je vakkenpakket of profiel. Ben je 21 jaar of ouder en beschik je niet over het gewenste diploma? Neem dan deel aan het 21+ toelatingsonderzoek en wie weet mag je alsnog met de opleiding starten. Behalve een diploma wordt er van je verwacht dat je tenminste drie dagen per week werkt in een relevante werkomgeving. Dit mag ook je eigen bedrijf zijn. Je voert hier vrijwel al je studieopdrachten uit. Omdat je vanuit de opleiding een begeleider uit het bedrijfsleven krijgt toegewezen, is een praktijkbegeleider op je eigen werkplek dus niet per se nodig.

Je toekomst na de associate degree Ondernemen

Na het behalen van je associate degree Ondernemen sta je voor een wereld vol mogelijkheden. Je kunt aan de slag als ondernemer, manager in het bedrijfsleven, marketingprofessional, financieel analist of een verscheidenheid aan andere functies. Deze opleiding voorziet je van de kennis en vaardigheden die werkgevers zoeken en geeft je het vertrouwen dat nodig is om je eigen zakelijke ideeën te realiseren.